REFERENCER

REFERENCER

Palædineren - Dinertransportable

REFERENCER

Kære Kim

Jeg vil gerne sige dig 1000 1000 tak for en helt igennem fantastisk middag. Og jeg kan love dig for, at den levede helt op til mine i forvejen høje forventninger. Du/I har fået så mange roser af alle gæsterne, så 1000 tak for det. Jeg får straks betalt regningen. Karin Alstrup kommer,hvis ikke hun allerede har været hos dig, forbi med fadene fra desserten og et par viskestykker, som jeg tror er dine. Kim endnu en gang 1000 tak for god service og dejlig mad Mange hilsner ..... Tina 


Hej Kim,

Så kom vi igennem weekenden og vores festlighed. Det gik over al forventning, og din/jeres indsats var helt i top. Vi har høstet mange roser.

Tak for aktivt medspil og super service.

Med venlig hilsen

Kenneth


Vi vil gerne takke for den fantastiske mad du serverede for os og vores gæster i fredags. Vi er meget tilfredse og anbefaler dig vidt og bredt til alle vi taler med. Både vi og gæsterne syntes maden var utroligt lækker og velsmagende og virkelig flot anrettet.
Serveringen var også til UG med kryds og slange. Sikke et overblik! Tusind tak for det hele. Vi glæder os til at bruge dig næste gang vi holder en fest.

Mange hilsner,
Peter og Siri Ryyd

Tusinde tak for i går, det var fantastisk. Både maden, din og serveringspersonalets kvalitet levede fuldstændigt op til vores forventninger. Det er så dejligt, når man som værter kan læne sig tilbage og føle sig helt tryg ved at overlade middag og det praktiske til jer. Jeg skal viderebringe så meget ros for den gode mad fra vores gæster - jeg ved, at flere har taget dit kort med sig.

De bedste hilsner Gitte Høg Larsen


Dette blot for at sige dig tak for en superb middag forleden. Dyrekøllen blev rost i høje toner af alle - især af de madkyndige svogre. Stor ros til dig. Alt var perfekt. Selv var jeg vild med forretten med hellefisk i flotte tykke stykker.

Du får 10 kokkehuer ud af 6 for arrangementet.

Venlig hilsen
Inge Hammerich


Vi var nødt til at bestille en færdigstegt juleand den 23. december - og folkene i Palæ Dineren var klar med det samme - og super-service mindede. Også ved afhentning juleaften. Maden var i topklasse - både and og den tilhørende sovs. Meget, meget tilfreds. Vi skal nu også have nytårsmenu fra Palæ Dineren.
 
Nikolaj Juhl Hansen
 
Toplækker mad og perfekt afvikling af 3-retters middagsarrangement.
 
Annelise Rasmussen
 
Og så endnu en gang tak for dejlig mad - dagen i dag har igen bragt flere takkehilsener, hvor især maden bliver fremhævet.
 
Mange hjertelige hilsener,
 
Allan & Helle
 
Maden var fantastisk, kokkene gik lige ind i selskabet, (og roste mig for mit valg af oste!), og fyldte lige præcis så meget som de skulle. – Perfekt!
 
De første meldinger fra gæsterne:
 
”Kokken vil vi gerne have fast installeret i Glyngøre, men det er nok ikke godt for helbredet i længden.”
 
”Det var en rigtig hyggelig aften med god mad og drikkelse. Jeg ved ikke hvordan du har båret dig ad, men kokken, der havde lavet maden, havde gjort et fantastisk arbejde. Vinen var selvfølgelig italiensk – det kunne jo ikke passe bedre!”
 
I har simpelthen gjort et rigtigt godt indtryk.
 
Glæder mig til at betale …
 
John Villumsen
 

Smagsprøver

Kort om os

Palæ dinér’en er grundlagt i 1934 og er en af Danmarks mest erfarne leverandører i festmiddage. Hele vor dygtige stab står parat til at opfylde ethvert ønske, hvad enten det drejer sig om familiefesten eller firmareceptionen. Mange tilfredse kunder gennem tiden er Deres garanti for Topkvalitet, velsmag og smukke anretninger.