OBS: Leveres uden kok til anretning |
MENU A |
FERSKRØGET FANØ LAKS med flødestuvet spinat, grønne asparges, dild og hvede flûtes. HELSTEGT IRSK LAMMEKØLLE med hvidløg og krydderurter, tomatsalat, flødestuvede hvidløgskartofler, braiseret blegselleri i rødvinsauce, haricots vert og sauce. GRAND MARNIER ISSOUFFLÉ med frugt og bærculis kr. 349,00 |
MENU B |
KOLD GRØNLANDSK HELLEFISK med ferskrøget fanø laks, tangrogn, nordsørejer, grønne asparges, citron, urtesauce og flûtes HELSTEGT HIMMERLAND KALVEFILET med 2 slags friske grøntsager, sesam kartoffel, skysauce og sprød salat. ISANRETNING MED SORBET Kr. 375,00 |
MENU C |
LAKSETATAR AF RØGET LAKS på marineret krølsalat hertil grønne asparges, lakserogn og urtepottebrød med kørvel POUSSIN hertil grøntsagstærte, råstegte orangekartofler, grøn salat med feta og oliven samt estragonsauce. MANDELRAND med frugt og råcreme kr. 349,00 |
MENU D |
½ HUMMER PARISIENNE med krydret dressing og flûte KALKUNBRYST m/ krydret fars, sæsonens grøntsager, smørstegte kartofler, orangesauce og appelsinsalat med valnødder. CHOKOLADEKAGE med chokoladecreme og bærpynt Kr. 345,00 |
MENU E |
KOLD LAKS EN BELLEVUE med håndpillede rejer, caviart, grønne asparges, tomat, citron, dressing Vertes og koldhævet flûtes. KALVEMØRBRAD MEDAILLON MED BACON hertil smørsauterede bønner med løg, pom. risolles, blandet salat og pebersauce. FRUGT/BÆRTÆRTE med creme fraiche Kr. 379,00 |
MENU F |
VINDAMPET KOLD RØDSPÆTTEFILET med krebs og grøntsagsdressing GAMMELDAGS OKSE ELLER KALVESTEG med hvide kartofler, sæson grøntsager samt surt og sødt. FRISK FRUGTSALAT i ½ melon med bær og råcreme Kr. 349,00 |
MENU G |
SØTUNGEPAUPIETTER med sauce Verte, caviart, slikasparges, tomat, citron og flûtes. OKSETOURNEDOS AF ”GRAIN FEED” KØD KVÆG, SAUCE BORDELAISE hertil sæson frisk grøntsager, stegt østershatte med rødløg, råstegt timian kartoffel og grøn salat med mozzerela. STOR SARAH BERNHARDKAGE med bærcoules Kr. 415,00 |
MENU H |
GRAVED LAKSE ROSE ANRETTET PÅ HJERTESALAT med dild, sennepsdressing, koldhævet surbrød og økosmør KRONDYREKØLLE I VILDTFLØDESAUCE med bagt sæson kål, waldorfsalat, tyttebær og smørbrunede vildmose kartofler FRAGILITÉKAGE Kr.379,00 |
MENU I |
VARMRØGET LAKS serveres kold med krydderurtecremefraiche hertil hjemmebagt flûte. TIMIAN OG CITRONSTEGT KALVETYKSTEG med flødeporrekartofler, friske grønsager, timiansky og sprød salat. FRAGILITÉ ISANRETNING med nougat parfait Kr. 359,00 |