Ring til os
E-mail

Bryllup

Et bryllup er en helt speciel og enestående festlig begivenhed. Til denne fest forventes der ikke kun en romantisk affære og en masse underholdning. Der er fra deltagernes side også en forventning om, at der vil blive serveret lækker mad, hvad enten der er tale om et formelt eller uformelt bryllup. Denne forventning skal du – som bryllupsarrangør – selvfølgelig forsøge at indfri.

Hos Palæ Dinéren har vi forståelse for, at du ønsker det bedste af det bedste, når det kommer til bryllupsmad. Derfor kan vi garantere, at intet bliver overladt til tilfældighederne mht. maden. Foruden at stå for tilberedningen og anretningen byder vi gerne ind med professionel rådgivning og sparring. Vi har efterhånden leveret mad til mange bryllupsfester, hvorfor vi ved, hvilke retter der egner sig bedst til denne festlige begivenhed. Har du derfor brug for inspiration, så er du havnet på den rigtige side. Vi hjælper dig hjertens gerne med at sammensætte den perfekte bryllupsmenu.

Mad ud af huset til bryllupper

En bryllupsfest er en af de sværeste fester at planlægge. Her skal alt nemlig tænkes ned til mindste detalje, hvis festen skal blive en succes. Det gælder ikke kun om at finde den rette kjole og den rette ring. Mindst lige så vigtigt er det at sammensætte den rette festmenu. Her kan vi selvfølgelig være behjælpelige. Vi leverer nemlig mad ud af huset til bl.a. bryllupper, hvilket vi har gjort i utallige år med stor succes.

Hos Palæ Dinéren brænder vi for at tilberede og levere mad, som behager de mange fremmødte bryllupsgæster, store som små. Da et bryllup er en meget personlig affære, har vi sørget for, at du kan skræddersy din helt egen festmenu. Du har også mulighed for at vælge mellem vores mange indbydende menuer og buffeter til bryllupper.

Bryllupsmaden spiller en vigtig rolle

Hvad er en bryllupsfest uden lækker bryllupsmad?

Uanset hvordan man vender og drejer det, så kommer man ikke uden om, at maden spiller en vigtig rolle til et bryllup. Den gode stemning skabes nemlig ikke alene gennem flot borddækning og romantisk musik. Der skal også veltilberedt og velsmagende mad på bordet. Vi er specialister i at tilberede bryllupsmad, men kan naturligvis også hjælpe med anretningen, så maden kommer til at se så indbydende ud som muligt.

Selvom dine gæster kommer for at fejre dig og din udkårne, så må du ikke være i tvivl om, at de vil sætte stor pris på at blive forkælet med inspirerende bryllupsmad, som er lavet med kærlighed. Vi lægger kærlighed i al vores festmad, hvad enten maden skal nydes til et bryllup eller en helt anden festlig begivenhed.

Palæ Dinéren står klar med maden til din kommende bryllupsfest. Sidder du tilbage med spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på bryllupsmad, så kontakt os her.
 

PALÆ’S BRYLLUPS MENU FORÅR /SOMMER


Lune sæson asparges på lavét af bladspinat og østershat, håndpillede rejer, kørvel og sort kaviart
maskeret med sauce Hollandaise hertil fennikel hvedbrød

*

Langtid stegt dansk kalvekølle med sauce jus, sæson grønt, nye danske kartofler med smør/dild
Mormors salater, rabarberkompot og sprød agurkesalat.

*

Orangeis fragelité med bær, melon og citronmelisse.

Pris pr. couvert 409,00

+ kok og transport
Vi er altid friske på dit eget menu "mix" - kontakt os gerne.