Ring til os
E-mail

KONFIRMATIONS MENU 2019


ISHAVS TAPAS
Anrettet på min store glasassiet’e

Rillette af Atlanterhavs torsk, legs af King Crab, varmrøget Islandsk laksesupreme på slice af hjertesalat, Grønlands rejer, sort kaviart, goma warkarme salat, salturt, kørvel, dressing trikolore, 5-korns hvedebrød, økosmør

*

HELSTEGT AUSTRALSK OKSEMØRBRAD
porrebagt fløde kartoffel, frisk blancheret FORÅRS GRØNT med stegte svampe, farserede tomater med pesto og parmesan,
reduceret portvin sky, grøn salat med spire, feta og blåbær

Kan serveres fra buffet

*

Dessert Buffet
Gateau Marcel – Orange Isfragelité – frugttårn med udskåret frugt og bær
Flamberede Pandekager med vanilje is.

Kr. pr. couvert 379,00

+ kok og transport
Vi er altid friske på dit eget menu "mix" - kontakt os gerne.