Ring til os
E-mail

Konfirmation

Palæ Dinéren er specialister i at levere mad til festlige begivenheder. Her er konfirmationsfester naturligvis ingen undtagelse. Faktisk hører tilberedning og levering af konfirmationsmad til blandt vores specialer. Du er dermed i trygge hænder, hvis du overlader denne vigtige opgave til os. Vi tager os gerne af madlavningen, så du kan koncentrere dig om det øvrige planlægningsarbejde i forbindelse med din søns eller datters konfirmation.
 
At skulle sammensætte den rette menu til en konfirmationsfest kan være en stor udfordring. Selskabet vil nemlig typisk bestå af både unge og gamle, som har forskellige præferencer, når det kommer til mad og drikke. Din opgave vil dermed være at sammensætte en menu, som vil behage flest muligt.

Konfirmationsmad for enhver smag

Palæ Dinéren leverer konfirmationsmad for enhver smag. Vi har sammensat en lang række spændende menuer og buffeter, men tilbyder samtidig at du kan sammensætte din egen menu.
 
Selvom konfirmander aldersmæssigt og modenhedsmæssigt befinder sig på nogenlunde samme niveau, så vil der næsten altid være forskellige krav, ønsker og præferencer at tage højde for. Som forælder til en kommende konfirmand anbefaler vi dig at tage din søn eller datter med på råd, når festmaden skal på plads. Det er nemlig alfa og omega, at maden falder i konfirmandens smag, da det trods alt er hans eller hendes store dag. Sæt jer derfor ned og udforsk de mange muligheder i fællesskab. I skal være velkomne til at rådføre jer med vores eksperter, hvis I har brug for kompetent vejledning.
 
Da gæsterne til en konfirmationsfest ofte repræsenterer forskellige aldersgrupper, kan der være god idé i at overveje en buffet. Med en alsidig buffet skulle der i hvert fald være gode chancer for, at alle kan finde noget, som de kan lide, uanset hvor kræsne gæsterne måtte være. Selvom det er hensigtsmæssigt at tage hensyn, så bør det i sidste ende være konfirmanden, som bestemmer, hvad menuen skal bestå af.

Din pålidelige leverandør af konfirmationsmad

I bund og grund kan al festmad fungere som konfirmationsmad. Derfor vil du i princippet kunne vælge mellem alle vores festmenuer. Uanset hvilken menu du ender med at vælge, kan du stole trygt på, at maden bliver tilberedt af dygtige kokke med mange års erfaring. Ønsker du at vide, hvad tidligere kunder har sagt om vores mad og service, så tag et kig på vores mange referencer her. Du har også mulighed for at dele din egen oplevelse med Palæ Dinéren.
 
Hos Palæ Dinéren leverer vi konfirmationsmad til priser, hvor alle kan være med. Det betyder helt konkret, at vi også har en løsning, som passer til dit budget. Lad os i fællesskab finde en passende løsning, så dit barn kan få en fantastisk dag.
 

KONFIRMATIONS MENU 2019


ISHAVS TAPAS
Anrettet på min store glasassiet’e

Rillette af Atlanterhavs torsk, legs af King Crab, varmrøget Islandsk laksesupreme på slice af hjertesalat, Grønlands rejer, sort kaviart, goma warkarme salat, salturt, kørvel, dressing trikolore, 5-korns hvedebrød, økosmør

*

HELSTEGT AUSTRALSK OKSEMØRBRAD
porrebagt fløde kartoffel, frisk blancheret FORÅRS GRØNT med stegte svampe, farserede tomater med pesto og parmesan,
reduceret portvin sky, grøn salat med spire, feta og blåbær

Kan serveres fra buffet

*

Dessert Buffet
Gateau Marcel – Orange Isfragelité – frugttårn med udskåret frugt og bær
Flamberede Pandekager med vanilje is.

Kr. pr. couvert 379,00

+ kok og transport
Vi er altid friske på dit eget menu "mix" - kontakt os gerne.