Ring til os
E-mail

MENU NR. 1

TOUTE PARIS, vindampede og stegte rødspættefileter med spinaten branche, nordsø rejer, grønne asparges, champignons, tangrogn, butterdejsstjerne, hummersauce og hollandaise.
HELSTEGT ”HIMMERLAND” KALVEMØRBRAD med blomkålsbuketter, sukkerærter, sesamkartofler, sprød salat og citronfløde sauce.
ISANRETNING bund af vanilje parfait toppet med blandet bærsorbet

kr. 375,00

MENU NR. 2

LAKSEANRETNING, ferskrøget laks med friterede champignon, blæksprutte og King prawn, grønne asparges, caviart, dild, creme fraiche og koldhævet hvede flûtes
VILDAND hertil halve æbler med gelé, tyttebær, waldorf salat, en frisk grønsag, hvide og smørbrunede vildmose kartofler, vildtflødesauce tilsmagt med gorgonzola.
LET FROSSEN FRAGILITÈPARFAIT på bærpurè hertil variation af frisk frugt.

Kr. 369,00

MENU NR. 3

RØDSPÆTTEFILET FARCI, dampede farserede rødspætte fileter, stegte petitfileter, nordsø rejer, hakkede marksvampe, rød peber, butterdejssnitte og mild fløde carrysauce.
HELSTEGT ”GRAIN FEED” OKSEFILET med sukkerærter, cherrytomater, haricots vert, grøn salat, pom. Anna og Madagaskar pebersauce.
ISANRETNING ”OTHELLO” vanilje isparfait med flødeskum, marcipanovertræk, chokolade og bærpynt

kr. 375,00

MENU NR. 4

PALÆ’S EGEN VARMRØGET FÆRØSKE LAKS anrettet på SIFFONADE AF HJERTESALAT, NORDSØREJER med Goma Wakarme, krydderurte creme fraiche og kold hævet fennikle hvedebrød.
IRSK LAMMEKØLLE stegt med rosmarin, citron, hvidløg, hertil timiansky, porrebagt flødekartoffel samt tricolore af sæson grøntsager og tomatsalat med oregano.
1/2 MELON MED FRISK FRUGTSALAT med bær, RÅCREME, nødder og chokolade.

Kr. 359,00

MENU NR. 5

KOLD HUMMERANRETNING, halv canadisk hummer hvor hummerkødet anrettes i skallen med fintskåret salat, grønne asparges, tangrogn, Goma Wakarme, krydderurt, citron, kold hævet hvede flûte og Thousand Island dressing.
HELSTEGT ”GRAIN FEED” OKSEMØRBRAD med grønsagskompot, farserede tomater, porrekartofler i fløde, grøn salat og rødvinssauce.
PANDEKAGER flamberet i Grand Marnier med BÆR, nødder, samt VANILIJEIS og lun appelsinsauce.

Kr. 369,00

MENU NR. 6

FERSK RØGET ”FANØ” LAKS ANRETTE PÅ HJERTESALAT med frisk julienne af rodfrugt, grønne asparges, dilddressing og koldhævet hvedeflytes
HELSTEGT ”HIMMERLAND” KALVEKAM med broccoli, grilltomat, mozzarellakartofler, sprød salat og skovsvampesauce med fløde.
BAGT CHOKOLADEKAGE med hjemmelavet isparfait, bærsorbet, pyntet med frisk frugt og chokoladespyd

Kr. 399,00

MENU NR. 7

SKALDYRSTALLERKEN med krabbekød, hummerhaler, håndpillede rejer, grøn gratineret musling, sprød salat, goma wakarme, lime, dild og en tricolore dressing med tang hertil hjemmebagt fennikel hvede flûtes, økosmør
”TRADITIONEN TRO” ANDESTEG ELLER HELSTEGT ”FRILAND” SVINEKAM med pocherede æbler, svesker, rødkål, waldorfsalat, hvide og sukkerbrunede kartofler hertil en lækker ande- eller flæskestegssauce.
RUBINSTEINERKAGE, makronbund med hindbær, romfromage friske bærog chokolade profitteroles.

Kr. 349,00

MENU NR. 8

VINBAGT HAVTASKE på bund af kammuslinger, smørstegte østershatte, babyspinat og chalotteløg med bisque af jomfruhummer hertil fennikelbrød.
FRANSK PERLEHØNEBRYST FARSERET hertil grøntsags sautè, smørstegt sesamkartoffel, sprød salat med blåbær og feta og estragonsauce
CHOKOLADEKAGE ”GATEAU MARCEL” trøffelcreme, appelsinsorbet og bær

Kr.409,00

MENU NR. 9

KOLD LAKS EN BELLEVUE med håndpillede rejer, hjertesalat, caviart, grønne asparges, citron, dressing”Verte” og flûte.
HELSTEGT KROGHÆNGT DANSK OKSEHØJREB med sæson friske grønsager, grilltomat, råstegte kartoffel, blandet grøn salat og bearnaise og bordelaise
SOLBÆRSORBET på vaniljeis parfait, serveres med frisk ananas, jordbær og chokoladespyd

Kr. 385,00

MENU NR. 10

LAKSETERRIN MED KAMMUSLINGER anrettet på pluk salat med urter af rodfrugt, nordsørejer, tangrogn og asparges, hertil safrancreme og tusinddejsfisk.
STEGT DANSK HIMMERLAND KALVEFILET med SAUCE CHORON med sæson friske grøntsager, blandet grøn salat og persillesmørkartofler.
VANILLEIS MED HINDBÆRSORBET pyntet med hindbær.

Kr. 385,00

MENU NR. 11

RØDTUNGEFILET BONNE FEMME, vindampede rødtunge fileter med smørstegt champignons og chalotteløg, butterdejsstjerne og sauce vin blanche med dild
STEGT KRONDYREKØLLE ELLER RYGFILET, pocheret æbler med gelé, waldorfsalat, råsyltet tranebær, smørbrunede kartofler, smørsauteret kål og vildt flødesauce.
BAGT MANDELRAND med frugt og bær salat og råcreme.

Kr. 409,00

MENU NR. 12

LAKSETATAR AF RØGET LAKS på marineret hjertekrølsalat hertil grøn asparges, tangrogn og urtepotte hvedebrød med kørvel og økosmør
STEGT KRONDYR MEDAILLON, smørstegte østershatte, bagt savoykål med æble og rødløg, sauce Creme de Cassis, smørstegte Vildmosekartofler (sæson), cherrytomater, broccoli og tranebærkompot.
DESSERTTALLERKEN bestående af kanelparfait, solbærsorbet, nøddekage og frugt.

Kr. 412,00

MENU NR.13

KOLD SØTUNGEROULADE med tangrogn, grønne asparges, urtejulienne, bagt butterdejsfisk og dressingVertes.
GRILLERET ”GRAIN FEED” OKSEMØRBRAD med farseret rødløg, sukkerærter, gratineret kartoffelflan, mild flødepeberrods creme og tomatsalat.
BAGT VALNØDDEKAGE anrettet på tallerken med tropisk frugt og 2 slags is a part

Kr. 412,00

MENU NR. 14

LAKSESOUFFLÈ anrettet på spinat med hummerhaler, krebsesauce og caviar snegle.
STEGT KRONDYRFILET MED PORTVINSSKY, braiseret julesalat, 1 friske grøntsag, pom. Maximes og appelsinsalat med spire og pistacie.
NØDDEKURV PÅ BÆRPURÈ med 2 slags is og frisk frugt.

Kr. 412,00

MENU NR. 15

VINBAGT KNOB AF PIGHVAR OG ISING i persillefondue med spinat og havfrugt.
KALVETYKSTEG INDBAGT I EGEN FARS, hertil filokurv med sauterede rodfrugter, grøntsagsbuket, dijonsauce og pom. Duchesse. Variation af salat.
BAGT TRØFFELROULADE, orangecreme med friske bær og frugt.

Kr. 415,00

MENU NR. 16

OKSECARPACCIO, anrettet på sprød hjertesalat med soltørret tomat, oliven og parmegiano, ristede pinjekerner hertil kold hævet hvedebrød og økosmør
VARM HUMMERSAUTÉ med marksvamp, krabbekød og tern af havtaske anrettet i hummerskal hertil snegl af rødtunge og ristop.
NØDDE TOUILLE med nougat parfait på bærpuré hertil appelsinsorbet

kr. 399,00

Kok til anretning kr. 2500,00. Ved selskaber op til 35 couverts beregner vi 1 kok herefter 2
Vi er altid friske på dit eget menu "mix" - kontakt os gerne.