Studenter fest menu fra Palædineren
For studenter, sommerens sankt hans gilder og fester
CHOKOLADEKAGE med chokoladecreme og bærpynt.
*
KRONDYREKØLLE I VILDTFLØDESAUCE med bagt sæson kål, waldorfsalat, tyttebær og smørbrunede vildmose kartofler.
*
VARMRØGET FÆRØSK LAKS serveres kold med krydderurte cremefraiche hertil koldt hævet hvede flute og økosmør.
Kr. pr couvert 349,00
Evt. Kokkehonorar 2500,00
SOMMERMENU
KOLD FRISKKOGT HUMMERANRETNING MED SKALDYRSALAT, MELON, PURLØG OG LIME KOLDHÆVET FENNIKEL HVEDEBRØD OG ØKOSMØR
*
VARMRØGET LAKSESTYKKE MED BLÅ BIRKES-HØRFRØ OG SESAM PÅ HJERTESALAT MED HVIDE OG GRØNNE ASPARGES, REJER, DILDDRESSING 5-KORNS HVEDEBRØD - ØKOSMØR
ELLER
STEGT DANSK SOMMER BUK MED VILDTFØDESAUCE
bagt sæson kål og grønt, waldorfsalat, tyttebær og smørbrunede vildmose kartofler.
GATEAU MARCEL MED SOMMER JORDBÆR, CITRONMELLISSE OG VANILJE PARFAIT IS
KR. PR COUVERT 412,00