Ring til os
E-mail

Studenter fest menu fra Palædineren

For studenter, sommerens sankt hans gilder og fester




CHOKOLADEKAGE med chokoladecreme og bærpynt.
*
KRONDYREKØLLE I VILDTFLØDESAUCE med bagt sæson kål, waldorfsalat, tyttebær og smørbrunede vildmose kartofler.
*
VARMRØGET FÆRØSK LAKS serveres kold med krydderurte cremefraiche hertil koldt hævet hvede flute og økosmør.
 

Kr. pr couvert 349,00

Evt. Kokkehonorar 2500,00
 


SOMMERMENU

KOLD FRISKKOGT HUMMERANRETNING MED SKALDYRSALAT, MELON, PURLØG OG LIME KOLDHÆVET FENNIKEL HVEDEBRØD OG ØKOSMØR
*
VARMRØGET LAKSESTYKKE MED BLÅ BIRKES-HØRFRØ OG SESAM PÅ HJERTESALAT MED HVIDE OG GRØNNE ASPARGES, REJER, DILDDRESSING 5-KORNS HVEDEBRØD - ØKOSMØR

ELLER

STEGT DANSK SOMMER BUK MED VILDTFØDESAUCE
bagt sæson kål og grønt, waldorfsalat, tyttebær og smørbrunede vildmose kartofler.
 
GATEAU MARCEL MED SOMMER JORDBÆR, CITRONMELLISSE OG VANILJE PARFAIT IS

KR. PR COUVERT 412,00

Vi er altid friske på dit eget menu "mix" - kontakt os gerne.